LIVESTREAMA DITT EVENEMANG

Skapa engagemang med live video på Facebook och Youtube

Tidigare innebar live-produktioner OB-lastbilar, satellitlänkar och stora budgetar. Nu kan allt skickas via vanlig WIFI och kostnaderna är förvånansvärt låga. Har du ett evenemang du skulle vilja livestreama? Tveka inte med att höra av dig för en kostnadsfri konsultation.

Möten & konferenser

Konferenser, seminarier, personalmöten, styrelsemöten, politiska möten och debatter etc.

Evenemang

Mässor, föreläsningar, invigningar, prisutdelningar, presentationer, workshops etc.

Sport & kultur

Konserter, sportevenemang, lopp, uppvisningar, teaterföreställningar, konfirmationer och bröllop etc.

Sport är för åskådarna

Att livestreama sportsevenemanger som t ex välgörenhetslopp har många fördelar. Det skapar en spridning och ett ökat intresse av evenemanget då många fler kan följa det från stora avstånd.

Men även på plats kan en livesändning förbättra upplevelsen för dom som mött upp och som nu kan följa hela loppets gång på storskärm eller via mobiltelefonen.

Genom att utrusta t ex officials som redan är utplacerade på loppets rutt med kameror, kan man skapa en livesändning där deltagarna kan följas på hela rutten för en relativt liten budget.

Om förhållanden tillåter det kan även livebilder från drönare användas i sändningen så evenemanget kan följas från luften.

Streama konferenser eller möten

Behöver du streama en konferens eller ett personalmöte till anställda på annan ort? Med enkla medel kan anställda på olika platser ta del av samma information som de på huvudkontoret utan ökade resekostnader och miljöpåverkan som följd.

Med ett eller fler kameror samt t ex en Keynotes/Powerpoint-presentation kan företaget kommunicera till alla företagets anställda och svara på frågor från anställda i Haparanda även om mötet hålls i Malmö.

Möten kan streamas live i t ex företagets stängda Facebook-grupp, på intranätet eller via Skype För Företag.

Vad kostar livestreaming?

Priser för livestreaming varierar beroende på antalet kameravinklar, med priser från endast 1400:- pr timme*.

Använd formuläret för att beräkna ett vägledande pris. Du kan även beskriva ditt projekt och få en oförpliktigande offert.

* Uppstartspris 6.000:- inkl. första timmen. Priser är exkl. moms. Det kan även vara bra att beräkna extra tid för provsändning innan evenemanget. Kontakta HelloVideo för en snack om projektet.

1
Hur mångar timmar ska livestreamen vara?
1
Antalet kameravinklar
I allt kr
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram