VILL DU SKAPA DIN EGEN ONLINEKURS?

HelloVideo hjälper dig planera, producera, marknadsföra och sälja din videokurs online!

Går du med drömmen om at sälja din kunskap på nätet? Alla har något att lära bort – något som kan glädja och vara till nytta för andra. Men att skapa en onlinekurs eller videokurs kan kännas som ett stort och oöverskådligt projekt, särskilt om du aldrig har undervist innan. Även duktiga undervisare kommer ofta aldrig vidare när de börjar tänka över allt det tekniska.
Därför hjälper HelloVideo dig från början till slut, hela vägen från planeringen av kursen, filmning och redigering, uppsättning av kursen för försäljning samt marknadsföring av kursen mot din målgrupp. För att göra det överskådligt för dig får du självklart en fast offert för hela projektet – inga överraskningar!

Planering

Få hjälp med att planera kursen, strukturera innehållet och formulera välfungerande och pedagogiskt material.

Produktion

Få hjälp med filmning och klippning av video- och ljudmaterial samt animationer för din onlinekurs.

Implementering

Få hjälp med att välja rätt plattform (eller utveckla din egen), implementera och  marknadsföra din kurs för försäljning.
Boka en kostnadsfri konsultation!

HelloVideo har hjälpt oss att producera flera utbildningsfilmer.
Att arbeta med Magnus är alltid lätt och roligt. Han är lyhörd men kommer också med egna ideer för att göra produktionen bättre.

Som person är Magnus en trygg och lugn person, vilket avspeglas i hans omgivning. Många gånger finns aktörer med som aldrig stått bakom en kamera, men Magnus lugna stämning bidrar till en härlig miljö där alla trivs.

Materialet han levererar är alltid väl genomarbetat och proffsigt utfört. Han hjälper även till med det där lilla extra och finns tillgänglig både före, under och efter produktionen för att säkerställa att man är nöjd med den produkt han levererat.

- Therese Sok, föräldrautbildning.se

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram